Recommended For You

About the Author: HollywoodNewsAgency

48 Comments

  1. Igen. A Seth Rogen fele bagazzsal pont ez a baj, hogy ok orokre Hollywood szivos kanapehoboi lesznek. Az egyetlen kb komoly film a temaban, amire azt mondom, hogy tenyleg van ertelme, az a Rekviem egy alomert. Az annyira pszichodrama, hogy tenyleg elgondolkozik rajta meg a legnagyobb debil is.
    Privat velemenyem szerint, a drogproblemara nincs jo megoldas, es ezt ugy mondom, hogy Hollandiaban elve, latom hogy mi folyik korulottem. A konnyudrogok engedelyezese nem megoldas sajnos, mivel utat nyit az illegalis drogok terjedesenek. Idekint akik fuvet hasznalnak, azok nagyreszt ramennek a sutopor alapu dolgokra is, hogy a tompultsagbol vissza tudjanak jonni a masnapi meloba. Es ehhez meg az itteni sokkal jobb fizetes sem eleg, hiaba keresel kb 4szerannyit mint Magyarorszagon.

  2. Édes anyámmal egyszer szóba került hogy esetleg a rákkal küzdő nagyapámnak nem árthat ha esetleg megpróbálnánk e füvet szerezni. (Anyám ötlete volt) Ekkora anyámnak támadtak aggodalmai hogy esetleg ettől én is rá kapnék a cuccra. El magyaráztam neki hogy legrosszabb esetben max 1-szer ki próbálom hogy megértsem a mai generációt mi a toszért isteníti annyira a sátán káposztáját és valszeg nem vissza térni hozzá. Teljesen megértő volt és nem kellett frontális lobotómiát végre hajtani rajtam. Hozzá tenném azóta nem sikerült hozzá férnünk efféle sátáni kertészeti cikkhez.

  3. Szerintem a drog csak azért számít ROSSZ-nak mert illegális. Bár ha legális lenne, akkor gondolom füvező gyerekeket látnék az útszélén. Úgyhogy szerintem jobb is, hogy illegális, de tőlem titokban drogozzon az aki akar, nekem különösebben nincs bajom a droggal, nekem azzal van bajom, hogy könnyen rá lehet függni, és én mindennel így vagyok: alkoholos italok, evés, számítógép stb…. Tehát egyszer, kétszer kipróbálni a drogot szerintem nem nagy bűn. 🙂

  4. szerintem elég nagy FASZSÁG homofóbnak bélyegezni azt akinek nem jön be a film végén található orgia, szerintem csak van ízlése, és ezt az istentelen hülye Seth Rogen totál átesett a ló túlsó oldalára, (azzal sem értek egyet, hogy a vallásosság = fanatizmus, meg irányíthatóság)

  5. Általános iskolás koromban a fél sulival mi is elmentünk egy ilyen "previ partyra". Szerintem hulla laza volt. Akkor is így gondoltam, most is így gondolom. Nem igazán értem a kiborulást, de persze, gondolom valakinek túl sok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *